Händer här

Ok tur att man har en vän som Birgitta Cool. Varför? Jo jag har börjat städa av altanen, håller på med att torka av lampan över bordet. Lampan har ex antal glaskupor, å vad gör jag jo tappar en kupa. KRASCH. Blir både ledsen och arg på mig själv. Ringer till Birgitta för att beklaga mig. Å vad säger människan -------- Ja men så bra då har du mindre att städa nästa gång CoolCoolCoolCool Där for mitt dåliga humör bort med ett jätte skratt. Tack vännen!

I dag blev det till att repa upp ett mönster på rosengångslöparen hm, för inte vart det ett fint vågmönster inte. Det såg ut som ett virrevarr med färger, huvudet måste har varit någon annanstans när jag vävde sist. Och REPA UPP tycker jag INTE!!!!!!!!

Nu har det varit vävstolar för hela slanten ett tag. 3 vävstolar är färdiga hos mig, vara av denna löpare i rosengång är snart klar. I dom andra två sitter nu en trasmattväv och en med disktrasor. 2 vävstolar hos min kompis Birgitta är snart färdiga med. Nu gäller det bara att ha fantasi vilka färger dessa dukar ska få.
Baby tofflor i lila, vitt, gult, grönt, blått rosa

Senaste kommentarer

15.04 | 08:06

Så kul att ni kom till Brunflo igår 👍🏻😊 Vi lägger ut våra danser på FB, på Linedance Jämtland. Du kan även nå mig via mejl Mvh Eva

...
03.08 | 00:40

Kul

...
03.08 | 00:38

Gillar rosengången =)

...
27.04 | 16:51

Kanon fina!

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS